Gerelateerde artikelen

  • Oude lampenkap nieuwe look geven Oude lampenkap nieuwe look geven
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
hobby

Eigen kledingstijl ontwikkelen met creativiteit

eigen kledingstijl creatief ontwikkelen 1

Eigen kledingstijl ontwikkelen doe je natuurlijk al door regelmatig naar de stijl van iconen en van modellen in tijdschriften te kijken. Probeer daarbij de trends van het moment op jouw eigen manier te interpreteren, zodat je geen slachtoffer wordt van alle hypes. Misschien is het goed eens terug te denken aan je vroege jeugd, wat jij wel of niet leuk vond en probeer dat in je kledingstijl van nu terug te brengen. Dus dicht bij jezelf blijven. Laat je bij het winkelen leiden door je eigen smaak en niet door de mening van goedwillende vriendinnen of winkelpersoneel. Ga voor dat kledingstuk dat jij mooi vindt. Als je twijfelt, ga je gewoon naar huis en slaap je er een nachtje over, vind je het de volgende dag nog steeds bij jou passen, dan gewoon aanschaffen.

Eigen kledingstijl creatief ontwikkelen

Je eigen smaak en stijl en je diepste verlangens op modegebied leren realiseren doe je door een soort dagboek te maken. Daarin plak je plaatjes van jouw favoriete outfits en maak je inspirerende collages van allerlei kledingstukken wel of niet op kleur gecombineerd.
Je maakt er een lijst in met jouw must-haves en nog veel meer.
Werk het steeds bij, want de mode en jouw kledingstijl veranderen met de jaren.

Laat je inspireren bij rymazbeauty.blogspot.nl

eigen kledingstijl creatief ontwikkelen
rymazbeauty.blogspot.nl