Gerelateerde artikelen

  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
  • Kersthangers maken met kinderen Kersthangers maken met kinderen
  • Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet
  • Originele nieuwjaarskaart zelf maken Originele nieuwjaarskaart zelf maken
eropuit

Kerstsfeer proeven doe je in Zuid-Limburg

Kerstsfeer proeven, die speciale kerstsfeer met ondergrondse kerstmarkten, een zandsculpturen kerststal, Christmas Parade en culinaire wandeling doe je tijdens een weekend of midweek in het sfeervolle en authentieke Valkenburg.

Kerstsfeer proeven in Zuid-Limburg

Lees alle actuele Kerst-stad Valkenburg informatie bij kerststadvalkenburg.nl  

  • Een hotel in Valkenburg boeken
  • Combineer met een bezoek aan de kerst-stad Maastricht,  met mooi verlichte straten en Maastrichtse pleinen. Kerstsfeer en winterpret is er op het Vrijthof: een grote schaatsbaan, een levendige kerstmarkt met een reuzenrad en carrousel. Het Magisch Cultuur Festival zorgt voor vele bijzondere momenten op diverse prachtige locaties in de binnenstad. De feestelijke koopzondagen en decoratieve etalages nodigen uit tot eindeloos shoppen en de Maastrichtse restaurants en cafés laten de gastronomische sterren van de stad smaakvol stralen. Maastricht ontpopt zich ieder jaar weer tot een unieke kerstbestemming die jong en oud weet te betoveren.
    En uiteraard kan je ook in Maastricht een hotel arrangement kunt boeken en dan Valkenburg een bezoekje brengen.