Gerelateerde artikelen

  • Drinkglas als waxinelicht houder versieren Drinkglas als waxinelicht houder versieren
  • Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken
  • Takkenlamp zelf maken en versieren Takkenlamp zelf maken en versieren
  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Decoratie tak of bloementak maken Decoratie tak of bloementak maken
  • Feestelijke toast voor elke gelegenheid Feestelijke toast voor elke gelegenheid
eropuit

Kerstsfeer proeven doe je in Zuid-Limburg

Kerstsfeer proeven, die speciale kerstsfeer met ondergrondse kerstmarkten, een zandsculpturen kerststal, Christmas Parade en culinaire wandeling doe je tijdens een weekend of midweek in het sfeervolle en authentieke Valkenburg.

Kerstsfeer proeven in Zuid-Limburg

Lees alle actuele Kerst-stad Valkenburg informatie bij kerststadvalkenburg.nl  

  • Een hotel in Valkenburg boeken
  • Combineer met een bezoek aan de kerst-stad Maastricht,  met mooi verlichte straten en Maastrichtse pleinen. Kerstsfeer en winterpret is er op het Vrijthof: een grote schaatsbaan, een levendige kerstmarkt met een reuzenrad en carrousel. Het Magisch Cultuur Festival zorgt voor vele bijzondere momenten op diverse prachtige locaties in de binnenstad. De feestelijke koopzondagen en decoratieve etalages nodigen uit tot eindeloos shoppen en de Maastrichtse restaurants en cafés laten de gastronomische sterren van de stad smaakvol stralen. Maastricht ontpopt zich ieder jaar weer tot een unieke kerstbestemming die jong en oud weet te betoveren.
    En uiteraard kan je ook in Maastricht een hotel arrangement kunt boeken en dan Valkenburg een bezoekje brengen.