Gerelateerde artikelen

  • Zinken emmer of gieter decoreren Zinken emmer of gieter decoreren
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
hobby

Glazen kistje is eigen museum thuis

glazen kistje kopenGlazen kistje als eigen museum thuis. Het begint natuurlijk met het verzamelen en bewaren van de allermooiste vondsten. Want die verdienen de allermooiste plek in huis, op de vensterbank, op een site table of op de schouw.

Meestal eindigen de vondsten in een schoenendoos op zolder of in de kelder. Dat is op zich geen probleem, maar hoe leuk zou het zijn om af en toe een kleine tentoonstelling van jouw vondsten in huis ten toon te stellen en af te wisselen. Gewoon een klein museumpje.

Eigen museum thuis

Dat kleine museum thuis is snel gemaakt met een glazen schatkistje, genaamd : Nkuku. Is onderdeel van een Engels fairtrade merk dat ontstaan is toen de oprichters een jaar door Afrika en India reisden.

glazen kistje kopen klein museum thuis