Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
eropuit

Beeld en Geluid ook voor kleuters

beeld en geluid ook voor kleutersBeeld en Geluid is een audiovisueel museum, eigenlijk een archief met de functie van een museum, en is gevestigd in Hilversum. Er bevindt zich een mega grote verzameling en documentatie van het Nederlandse erfgoed op audiovisueel cultureel historisch gebied. Meer dan 800.000 uur aan audiovisueel materiaal, waaronder radio en televisieprogramma’s, onderwijs- en wetenschapsfilms, overheids- en opdrachtfilms, documentaires, web video’s en muziek.
De groei gaat natuurlijk gestaag door……

Beeld en Geluid ook voor kleuters

Er is ook een paviljoen voor kleuters: Media Ukkie Land. Terwijl kleuters zich op deze leuke speelplek vermaken met allerlei activiteiten, krijgen ouders en opvoeders inzicht in hoe hun kroost verleid wordt door de media.
Alle overige informatie bij : Beeld en Geluid