Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
eropuit

Beeld en Geluid ook voor kleuters

beeld en geluid ook voor kleutersBeeld en Geluid is een audiovisueel museum, eigenlijk een archief met de functie van een museum, en is gevestigd in Hilversum. Er bevindt zich een mega grote verzameling en documentatie van het Nederlandse erfgoed op audiovisueel cultureel historisch gebied. Meer dan 800.000 uur aan audiovisueel materiaal, waaronder radio en televisieprogramma’s, onderwijs- en wetenschapsfilms, overheids- en opdrachtfilms, documentaires, web video’s en muziek.
De groei gaat natuurlijk gestaag door……

Beeld en Geluid ook voor kleuters

Er is ook een paviljoen voor kleuters: Media Ukkie Land. Terwijl kleuters zich op deze leuke speelplek vermaken met allerlei activiteiten, krijgen ouders en opvoeders inzicht in hoe hun kroost verleid wordt door de media.
Alle overige informatie bij : Beeld en Geluid