Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
eropuit

Kerstvakantie en naar Winter Wonder Park

dagje uit in kerstvakantie 3Kerstvakantie en een dagje naar een winters familiepark.  Tot en met zondag 4 januari 2015 vindt de eerste editie van Winter Wonder Park plaats op attractiepark Duinrell. de winterse wonderwereld is vol lichtjes en dennenbomen Daarnaast kun je genieten van eindeloos veel attracties, een dagelijkse SBS6 Wintershow en heel veel activiteiten in een sfeervol winterdecor. Je kunt je hart ophalen in de meest uiteenlopende attracties zoals de carrousel, de indoorspeeltuin, achtbanen Falcon of Dragonfly, de zweefmolen, de Kikkerachtbaan of het Kikkerreuzenrad. Plezier voor jong en oud!

Kerstvakantie en dagje uit

Waar: Duinrell – Wassenaar
Openingstijden Winter Wonder Park: 11:00 – 18:00 uur
Kijk voor het complete programma op www.winterwonderpark.nl

dagje uit in kerstvakantieMeerdere keren per dag is de SBS6 Wintershow te bezoeken met gastoptredens van bekende SBS6 artiesten. Zangeres Sita (bekend van Disney Channel) zet als Sneeuwfee de boel op z’n kop, samen met andere bekende artiesten als Do, Ralf Mackenback, Mylene & Rosanne, Henny Huisman en Femke Meines. Elke dag schuift één van deze gastartiesten aan.
Bekijk het overzicht van de showtijden en gastartiesten.