Gerelateerde artikelen

  • Trein maken als Sinterklaas surpise Trein maken als Sinterklaas surpise
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Halloween feest in PortAventura Halloween feest in PortAventura
  • Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
  • Legoland parken in meerdere landen Legoland parken in meerdere landen
eropuit

Dagjeuit naar winkel-en vrijetijdscentrum

dagjeuit Centropark 2Dagjeuit kan winkelen zijn. Dan kan je winkelen met elan in het hypermoderne winkelcentrum CentrO en een bloedstollende ervaring opdoen in het voormalige gasreservoir, dat omgebouwd is tot museum. De immense ruimte van dit museum is uitermate geschikt voor objecten met enorme afmetingen. Er zijn wisselende exposities te zien. Een glazen panoramalift brengt je naar 117 meter hoog en daar heb je dan ook een prachtig uitzicht over het Ruhrgebied.

Dagjeuit in groots winkel-en vrijetijdscentrum

Met kinderen in alle leeftijden ga je naar het er tegenaan gelegen amusementspark met wervelende attracties en met de kleinste kinderen naar het avonturenpark. Ook een ritje in de Dhanghai Express stoomtrein en een ritje in de langste tractorbaan is een belevenis voor de kids. En vergeet niet het 44 meter hoge reuzenrad.
Rondom ligt 400 meter lange promenade.
Dus voor elk wat wils ……