Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Bloemen en bladeren drogen tips en trucs Bloemen en bladeren drogen tips en trucs
  • Poeziealbum terug van weg geweest Poeziealbum terug van weg geweest
  • Gratis mandala borduurpatronen Gratis mandala borduurpatronen
eropuit

Creatieve beurzen in voorjaar en najaar

creatieve beurzen handwerkenCreatieve beurzen zijn gezellig en inspirerend om te bezoeken als je natuurlijk creatief ingesteld bent. Ben je op zoek naar een gezellige creatieve voorjaarsbeurs, dan heb ik hier een interessante tip voor je. Er zijn voordelige combitickets te koop via de onderstaande websites, zodat je beide beurzen kunt bezoeken. Maak je keuze en hou je agenda paraat om de juiste data te reserveren :

Creatieve beurzen

De leukste thema’s worden gepresenteerd: excentrieke paaseieren , brei een ei, recyclen en upcyclen: versier je paasboom;   creatief geluk met potjes, pannetjes en ander keukengerei , pimpen van oud meubilair, hip voor noppes : een tweede leven voor je kleding,  paperlove,  weddingplanner met creatieve versiertrucs,  creatief dagboek, formidabele diorama’s, vilten fantasie , zeg het met bloemen, kleuren is zeker niet kinderachtig, tussen kitsch & kunst, creatieve baksels, zeg het met taarten & kaarten en nog veel meer!  

Twee beurzen voor de prijs van één

De  Creatieve Hobby & Handwerkdagen  zijn gelijktijdig met Knotsgekke  Kaarten & Scrapdagen  (de beurs voor paperlovers) in de Brabanthallen. Met je entreekaartje mag je ook doorlopen naar deze beurs en bezoek je  twee beurzen voor de prijs van één. 

creatieve beurzen kaarten