Gerelateerde artikelen

  • Zwanger worden tips Zwanger worden tips
  • Boek: Het grote wonder Boek: Het grote wonder
  • Vette vis goed voor het ongeboren kind Vette vis goed voor het ongeboren kind
  • Zwangerschap bola is sieraad met belletje Zwangerschap bola is sieraad met belletje
  • Hoeveel kinderen is voldoende Hoeveel kinderen is voldoende
  • Zwanger en ochtendmisselijkheid Zwanger en ochtendmisselijkheid
moeders

Borstvoeding BH met glamour

borstvoeding bhBorstvoeding BH’s zij niet de meest flatteuze beha’s. Ik weet van mijzelf dat ik die grote borstvoedingsbeha’s vreselijk vond. Volgens glamourmam kan het ook anders! Zij verkopen een kleine maar stijlvolle serie topjes, beha’s, jurkjes en een zwemsetje met ingebouwde borstvoedingsbeha.

Borstvoeding BH van glamourmam

Bedacht door een moeder die samen met veel vriendinnen na de bevalling tegen dit probleem aanliep. Leuk, en het goede nieuws is dat deze producten ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Of je bestelt gewoon bij www.glamourmom.com

Na de geboorte duurt het soms enkele dagen voordat de melktoevoer op gang komt.  Onder invloed van hormonen komt de melkproductie op gang. De hormonen zorgen ervoor dat in de melkblaasjes melk wordt aangemaakt die vervolgens bij het geven van borstvoeding door de melkgangen stroomt. Wanneer de borst zich voor de eerste maal vult, wordt deze vaak stevig en vol.
Omdat de borst in de borstvoedingsperiode zwaarder is, heeft deze voldoende steun nodig om in vorm te blijven.

YouTube voorvertoningsafbeelding