Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
eropuit

Wandelroutes met kinderen in herfst en winter

wandelroutes voor kinderenWandelroutes in het bos, duinen of strand, er is altijd wat te beleven tijdens korte en middellange wandelroutes (5-15 km) in Nederland. De beschrijving van de startpunten is duidelijk en zijn met het openbaar vervoer of ander vervoer bereikbaar. De speelsheid straalt je tegemoet. Dit boekje biedt veel wandel- en kijkplezier. Met overzichten van paddenstoelen, sporen, schelpen etc.
Op stap in herfst en winter is een boek met leuke herfst- en winterwandelingen en natuurtips voor kinderen en de (groot)ouders.

Wandelroutes met kinderen

Er is niks lekkerder dan een herfst-of winterwandeling maken in de bossen. De prachtige kleuren, de drukke diertjes die als een gek wintervoorraden aan het aanleggen zijn, of juist de verstilde sneeuw en rijp op de bomen. Wandelen dus! Mét het hele gezin. Want ook de grootste milieuvervuilertjes, Nintendo en Wii-verslaafden knappen op van groene eh… roodbruine vergezichten. Alleen hoe krijg je ze het bos in? In deze gids vind je de tips en trucs om iedereen te mobiliseren er even uit te gaan.