Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Voeding klokje voor vogels in de winter maken Voeding klokje voor vogels in de winter maken
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
eropuit

Wandelroutes met kinderen in herfst en winter

wandelroutes voor kinderenWandelroutes in het bos, duinen of strand, er is altijd wat te beleven tijdens korte en middellange wandelroutes (5-15 km) in Nederland. De beschrijving van de startpunten is duidelijk en zijn met het openbaar vervoer of ander vervoer bereikbaar. De speelsheid straalt je tegemoet. Dit boekje biedt veel wandel- en kijkplezier. Met overzichten van paddenstoelen, sporen, schelpen etc.
Op stap in herfst en winter is een boek met leuke herfst- en winterwandelingen en natuurtips voor kinderen en de (groot)ouders.

Wandelroutes met kinderen

Er is niks lekkerder dan een herfst-of winterwandeling maken in de bossen. De prachtige kleuren, de drukke diertjes die als een gek wintervoorraden aan het aanleggen zijn, of juist de verstilde sneeuw en rijp op de bomen. Wandelen dus! Mét het hele gezin. Want ook de grootste milieuvervuilertjes, Nintendo en Wii-verslaafden knappen op van groene eh… roodbruine vergezichten. Alleen hoe krijg je ze het bos in? In deze gids vind je de tips en trucs om iedereen te mobiliseren er even uit te gaan.