Gerelateerde artikelen

  • Drinkglas als waxinelicht houder versieren Drinkglas als waxinelicht houder versieren
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
  • Knutselen met kralen bij kralen.com Knutselen met kralen bij kralen.com
  • Unieke poppen verzamelen of maken Unieke poppen verzamelen of maken
  • Tuinmuur als blikvanger en sfeermaker Tuinmuur als blikvanger en sfeermaker
  • Inspiratiemuur achter je bureau tips Inspiratiemuur achter je bureau tips
eropuit

Jaarlijkse vakantiebeurs in Utrecht

jaarlijkse vakantiebeurs utrechtJaarlijkse vakantiebeurs in Utrecht is een goede manier om op een grensverleggende manier alle informatie voor jouw vakantiebestemming uit te stippelen. Het is zien, proeven, luisteren, beleven, ontdekken en genieten.

Jaarlijkse vakantiebeurs

Wil je inspiratie opdoen voor het uitzoeken van je vakantie, sfeer proeven en locals ontmoeten, dan bezoek je de vakantiebeurs in Utrecht halverwege de maand januari. Er zijn meer dan 1500 exposanten.
Voor alle informatie surf je naar vakantiebeurs.nl

Wanneer je nu online je dagkaart koopt voor de Vakantiebeurs, krijg je € 3,50 korting. Uiteraard kun je ook de Middagkaart, Friday Night kaart en de Tienerkaart voordelig kopen en kun je alvast je voucher voor de Culinaire Route kopen.