Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Knex bouwsets zijn educatief

knex bouwset dynosaurusK’nex levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind doordat het kind zijn/haar fantasie en verbeeldingskracht kan uitleven tijdens het bouwen met K’nex. Het stimuleert dus de creativiteit en nieuwsgierigheid en versterkt de hand- en oogcoördinatie en de kinderen kunnen bouwen en experimenteren met zowel 2-D als 3-D modellen.

Knex bouwsets zijn educatief

De K’NEXOSAURUS brengt de prehistorie tot leven met de levensechte en angstaanjagende constructie speelset REX! Het kind bouwt zijn/haar eigen dinosaurus, zet de motor aan en ziet hoe de dino met zijn grote poten stampt en wild met zijn staart zwiept. 

De K’NEXOSAURUS REX (vanaf eind februari 2015 verkrijgbaar) bevat maar liefst 255 officiële K’NEX onderdelen én een motor die op batterijen werkt. Wil jij een super stoere dinosaurus als huisdier? Zet de dinosaurus met de klassieke onderdelen in elkaar en breng hem tot leven! De dino kan niet alleen lopen, maar zwaait ook met zijn staart om de weg vrij te maken. Liever een ander model bouwen? Dat kan! De set bevat ook instructies voor de Megasaurus, voor nog meer K’NEX plezier. Met de K’NEXOSAURUS REX heb je een super stoer huisdier en hoef jij je niet meer te vervelen.

Naast de K’nexosaurus K’nex auto’s, vele achtbanen en andere K’NEX bouwsets beschikbaar.

  • Wat dacht je van het Reuzenrad waarmee je de kamer tot kermis om kunt bouwen?
  • Of de spectaculaire achtbaan Typhoon Frenzy waarmee je je in de wondere wereld van pretparken waant?
  • Een ander pareltje in de categorie achtbanen is de Star Shooter! Met deze set, die genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2014, bouw je een toffe constructie van ruim 1 meter hoog met een snelle afdaling en spannende loopings!
  • Ga je liever zelf creatief aan de slag? Dat kan met de 70 model Bouwset! Deze handige box heeft de vorm van een schatkist en is daardoor ook nog eens handig op te bergen. Gebruik je eigen fantasie om een creatief bouwwerk te maken of bouw een van de 70 bijgeleverde modellen.
knex bouwsets educatief