Gerelateerde artikelen

  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Brievendoos maken van schoenendoos Brievendoos maken van schoenendoos
  • Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
hobby

Papieren roosjes maken in brocante krans

kleine papieren roosjes in kransPapieren roosjes verwerkt in een brocante kransje. De kransjes zijn naar een oud voorbeeld van Franse bruidskransjes. Zo leuk om zelf te maken tijdens een romantische workshop van Janny van der Vliet. Je kunt de brocante roosjes krans als decoratie gebruiken, maar ook in je haar als bruid of bruidsmeisje. kransje balletschoenen

Papieren roosjes maken tijdens workshop

En ook weer prachtige rozen workshops. Eind maart in Amersfoort.
  Surf regelmatig naar de website rozenvanpapier.com voor de juiste en/of extra data van nieuwe (vervolg) workshops Rozen van Papier. Als er veel belangstelling is worden de data aangepast. De workshops in mei bestaan uit het maken van heerljke zomerse rozen, aangevuld met roosjes van “échte”  klimop en een papaver! Alle modellen zijn door Janny ontworpen en dus uniek. Iedere roos is een kunstwerkje, wat zij jou kan leren maken. guirlande lila roos