Gerelateerde artikelen

  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Kaart maken met Hortensia bloemetjes Kaart maken met Hortensia bloemetjes
  • Kunst met kranten foto’s en knipsels Kunst met kranten foto’s en knipsels
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
hobby

Papieren roosjes maken in brocante krans

kleine papieren roosjes in kransPapieren roosjes verwerkt in een brocante kransje. De kransjes zijn naar een oud voorbeeld van Franse bruidskransjes. Zo leuk om zelf te maken tijdens een romantische workshop van Janny van der Vliet. Je kunt de brocante roosjes krans als decoratie gebruiken, maar ook in je haar als bruid of bruidsmeisje. kransje balletschoenen

Papieren roosjes maken tijdens workshop

En ook weer prachtige rozen workshops. Eind maart in Amersfoort.
  Surf regelmatig naar de website rozenvanpapier.com voor de juiste en/of extra data van nieuwe (vervolg) workshops Rozen van Papier. Als er veel belangstelling is worden de data aangepast. De workshops in mei bestaan uit het maken van heerljke zomerse rozen, aangevuld met roosjes van “échte”  klimop en een papaver! Alle modellen zijn door Janny ontworpen en dus uniek. Iedere roos is een kunstwerkje, wat zij jou kan leren maken. guirlande lila roos