Gerelateerde artikelen

  • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
  • Muursticker is ook kapstok of zelf maken Muursticker is ook kapstok of zelf maken
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Kroonluchter in 3D op muur schilderen Kroonluchter in 3D op muur schilderen
moeders

Grote muursticker is ook meetlint

interieurstickers.plakkunst.nl
interieurstickers.plakkunst.nl

Grote muursticker, een decoratieve interieursticker, die tegelijkertijd dient als meetlint. Terwijl je kind groeit, houdt de olifant Justin boven in de boom een oogje in het zijl. Het is een super grote kinderkamer sticker voor binnen met Olifant Justin in een groeiboom.

Grote muursticker is ook meetlint

De takken van de groeiboom zijn 130 cm breed en de boom zelf is in totaal bijna 2 meter hoog. Boven in de groeiboom zit Olifant Justin tussen de gekleurde interieursticker vlinders. Het meetlint op de stam van de groeiboom telt van 0 cm tot en met 110 cm en is optioneel. Net boven het meetlint zit een hartje in de boomstam waar optioneel een naam of stukje tekst geplaatst kan worden, zoals bijvoorbeeld de geboortedatum. Deze interieursticker voor op de kinderkamer is verkrijgbaar in de kleuren groen/blauw voor de jongens en in roze voor de meisjes. Leuk voor nu en voor later.

De grote sticker kopen doe je bij interieurstickers.plakkunst.nl