Gerelateerde artikelen

  • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
  • Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen
  • BH tas maken met oude beha BH tas maken met oude beha
  • Bodypainting festival in Lisse Bodypainting festival in Lisse
  • Strandtas haken van plastic tasjes Strandtas haken van plastic tasjes
  • Gratis patroon shopper Gratis patroon shopper
eropuit

Huishoudbeurs en negenmaandenbeurs

Huishoudbeurs in de Rai te Amsterdam is een van de gezellige dagjes uit voor de vrouw. Shoppen, fashion kijken, meedoen aan creatieve workshops, proeven van de nieuwste culinaire hapjs en genieten van optredens. Ieder jaar in de maand februari. Voor meer informatie en voor het met korting online entreekaarten kopen in de voorverkoop surf je naar huishoudbeurs.nl

Huishoudbeurs en negenmaandenbeurs

huishoudbeurs en negenmaandenbeursMet je entreekaart voor de huishoudbeurs kun je ook de negenmaandenbeurs bezoeken. Huishoudbeurs entreekaart geeft je van 25 februari t/m 1 maart 2015 op dezelfde dag ook direct toegang tot de Negenmaandenbeurs. 

In februari 2015 vindt voor de 30e keer de Negenmaandenbeurs plaats in Amsterdam RAI. Nieuw tijdens de Negenmaandenbeurs is het Mama Café XL, de feestelijke ontmoetingsplek voor jonge ouders (in spe). Dit is dé plek voor een ontmoeting met andere (aanstaande) moeders, om ervaringen met elkaar te delen maar ook voor het winnen van leuke prijzen.
Het succesvolle concept van het Mama Café wordt in steeds meer steden georganiseerd. Mama Cafés vormen ontmoetingsplekken die (aanstaande) ouders en hun jonge kinderen laagdrempelig met elkaar in contact brengt. Het Mama Café Netwerk verbindt en ondersteunt deze lokale Mama Cafés.

De Negenmaandenbeurs, het grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap, gaat in februari 2015 weer van start in Amsterdam RAI. Van 25 februari tot en met 1 maart 2015 kunnen aanstaande en jonge ouders zich weer laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap. Voor de 30e keer pakt de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten.

BRON foto: verschutting.weblog.nl