Gerelateerde artikelen

  • Patroon kleine bal voor baby en peuter Patroon kleine bal voor baby en peuter
  • Patroon decoratie vogel uniek idee Patroon decoratie vogel uniek idee
  • Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon
  • Creatief een bril knutselen met kinderen Creatief een bril knutselen met kinderen
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
moeders

Houten blokken met extra uitdaging

houten blokkenHouten blokken voor peuters en kleuters stimuleren de motorische vaardigheden en hand/oog coördinatie. Ook helpt het bouwen met blokken bij het ontwikkelen van de creativiteit van het kind. Het probleemoplossend vermogen, de cognitieve, emotionele en sociale vaardigheden worden gestimuleerd. Logisch leren nadenken en blokken bouwen leert behendigheid.

houten blokken 1

Houten blokken met extra uitdaging

De houten blokken van areaware.com, de balancing blocks, zijn voor kinderen die van ingewikkelde bouwsels houden. Het is balans zoeken bij het bouwen met de in facetten geslepen houten blokken. De blokken zijn beschilderd met verf op waterbasis en zijn verpakt in een katoenen tas met trekkoord.