Gerelateerde artikelen

  • Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans Borduurpatroon roosjes borduren op je jeans
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
hobby

Tas maken uit oude plaid

shop-by-bar.nl
shop-by-bar.nl

Tas maken uit oude plaid is weer zo’n mooi recycle idee. Er zijn kant en klaar plaid-tassen te koop. Deze unieke tas is gemaakt van oude plaids uit India. Hoe duurzaam wil je het hebben? De tas is afsluitbaar met een rits en heeft binnenin twee vakjes. Je kunt bij je bestelling aangeven welke kleur je graag wilt.  Bestellen bij by-bar.nl  “/ GI Antik Bag.

Tas maken uit oude plaid

Zoek bij oma, op zolder of op de rommelmarkt naar een oude plaid (deken, doek). Hieronder staan enkele patronen van een tas waaruit je kunt kiezen. Je kunt ook een oude stoffen tas netjes uit elkaar halen en dit gebruiken als patroon voor je plaid-tas.