Gerelateerde artikelen

 • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
 • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
 • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
 • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
 • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
 • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Dekbedden waar kinderen dol op zijn

dekbedden waar kinderen dol op zijnDekbedden waarmee kinderen graag gaan slapen. Als een prinses, piraat of ballerina. Ze gaan lekker dromen over de prins op het witte paard of over een stoer gevecht op een piratenboot…..

dekbedden waar kinderen dol op zijn 1

Dekbedden voor kinderen

Maak hieronder jouw keuze uit de dekbedden van snurkbeddengoed.nl

 • ballerinadekbed
  Klaar voor staande ovaties in je slaapkamer? Voor dit dekbed  werd samengewerkt met Het Nationale Ballet. Het dansgezelschap dat tot de top 5 van de wereld behoort. Zij gaven niet alleen één van hun getalenteerde ballerina’s te leen, maar ook één van hun prachtige, handgemaakte tutu’s. Plié, gaap en strek.
 • piratendekbed
 • astronautdekbed
  Het aftellen kan beginnen, want onder dit dekbed droom je tot ver voorbij de sterren. Het astronautenpak dat er op staat, is namelijk echt. Het komt niet van de verkleedwinkel op de hoek, maar van het Space Expo Museum in Noordwijk. Ga maar liggen en voel de zwaartekracht afnemen. Houston we have lift off!
 • prinsesdekbed
 • brandweermandekbed
 • spaanse danseres (flamenco) dekbed