Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Originele nieuwjaarskaart zelf maken Originele nieuwjaarskaart zelf maken
  • Recept snoephuisje, heksenhuisje maken Recept snoephuisje, heksenhuisje maken
  • Oud en Nieuw spetterend vieren Oud en Nieuw spetterend vieren
  • Decoratie sfeer Halloween knutselen Decoratie sfeer Halloween knutselen
  • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
hobby

Harten voor een hartendief

lucardi.nl
lucardi.nl

Harten voor een hartendief op Valentijnsdag, dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Dé dag om een stille liefde te vertellen, bij voorkeur anoniem, hoeveel je van haar of hem houdt.

De onderstaande foto heb ik ooit uit een tijdschrift gescheurd en in mijn bewaar schoenendoos gestopt. Nu gebruik ik de foto om jullie te laten zien hoe je met eenvoudige materialen een cadeau van sieraden met hartjes kunt maken. Een cadeau met een lieve uitstraling.

Harten voor een hartendief

Dus zoek met zorg diverse sieraden (bedels) met harten, hang ze aan een mooie leren veter en geef het kado onder de kerstboom, met Valentijnsdag of als jij iemand echt lief vindt en deze persoon ook nog eens erg lief is voor jou en voor anderen.

Op de foto zie je een zilveren hartje, een hartjesoorbel, een bronzen hart met kettinkje, een wit porseleinen hart en een kristallen hart.