Gerelateerde artikelen

  • Inspiratie uit gevonden materialen Inspiratie uit gevonden materialen
  • Stap voor stap uitleg ogen tekenen en schilderen Stap voor stap uitleg ogen tekenen en schilderen
  • Simpel schilderij op schildersdoek Simpel schilderij op schildersdoek
  • Foto op linnen of canvas zelf spannen om paneel Foto op linnen of canvas zelf spannen om paneel
  • Valentijn kaart vingerpopje knutselen Valentijn kaart vingerpopje knutselen
  • Schilderij maken met plastic doppen Schilderij maken met plastic doppen
eropuit

Valentijn uitjes met korting

wallpapers.mi9.com
wallpapers.mi9.com

Valentijn uitjes met korting en het liefst verrassende Valentijnsdag aanbiedingen. 14 februari, de dag dat duizenden geliefden extra aandacht aan elkaar schenken. Er worden rozen gekocht, hartvormige bonbons gegeten en bioscoopuitjes geregeld. Romantisch? Saai!
Doe het dit jaar anders en verras haar/hem met iets spectaculairs.
Voor alle Valentijn aanbiedingen surf je naar uitmetkorting.nl/valentijnsdag-aanbiedingen

Blokarten op het strand
Pimp je romantische strandwandeling en vang met z’n tweeën de wind in de zeilen. Op het strand van Wijk Aan Zee kun je namelijk blokarten
Een blokart is een voertuig met drie wielen en een zeil dat door de wind wordt aangedreven. De kart kan manoeuvres uitvoeren van 360 graden en bij een lekker stevige wind een snelheid van 80 kilometer per uur bereiken. Kijk, dat noem je pas ‘lekker uitwaaien’ met z’n tweetjes.

Wegdromen in een schuilkerkje
Een hotelletje boeken? Cliché. Maar niet als je het privé appartementje boekt van ‘Op Het Altaar’ en de nacht doorbrengt in een achttiende-eeuws schuilkerkje op een haast geheime locatie. Via een klein steegje achter het Rembrandtplein kom je bij een pand wat lijkt op een gewoon huis, maar binnen kom je in een oud kapelletje met een authentiek beschilderd, hoog plafond. Waar vroeger een altaar stond, staat nu een kingsize bed. Verder is alle luxe aanwezig: een flatscreen TV, een lichtsysteem met verschillende instelbare kleuren en een royale badkamer.

Samen kunst maken
Bij Nonpaletti kun je leuke expressieve schilderworkshops volgen. Trek een overal aan en ga samen los op een groot wit doek. Dit worden zeker geen nette schildering van een stilleven of mooi uitzicht, je kunt gerust de verf van je afgooien. Volgens Nonpaletti kent kunst geen grenzen. Dus spetter, gooi, spat, veeg en loop over jullie schilderij heen. Neem na afloop het schilderij mee naar huis om nog lang na te genieten van deze spetterende date.

Hot Chocolate date
Nee, we hebben het hier niet over warme chocolademelk, maar over een heerlijke ontspannende chocolade massage. Installeer jezelf op een ligbed en geniet samen van warme chocola over je lichaam. Dit ‘Hot Chocolat Arrangement’ kun je reserveren bij Sauna Soesterberg en bestaat uit verschillende behandelingen. Bij aanvang krijg je een lichaamspeeling, gevolgd door een cacao lichaamspakking. Daarna volgt een massage met warm gesmolten pure chocolade en een Chocolade Fondue gezichtsbehandeling die je gezicht zijdezacht en stralend maakt. Als slagroom op het toetje neem je na afloop een chocoladeschuimbad.

Sensuele danspasjes
Dansen is toch wel één van de meest initieme vormen van samen zijn. Emoties kunnen hoog oplopen, dans je samen met je geliefde, dan weten wij wel wat voor emoties dit zijn. Leer binnen 1 dag de sensuele Salsa, Merengue en Bachata met belevenissen.nl. Ga samen deze dans aan en beleef de passie van elkaar zoals je dat nog nooit gedaan hebt. Jullie valentijnsdag kan zo niet meer stuk. Met een verse smoothie, uitgebreide lunch en later nog wat lekkers houden jullie de energie hoog. Zelfs als je geen valentijn hebt kun je er een leuke dag van maken. Ook zonder partner kun je je inschrijven, dan krijg je gegarandeerd een leuke danspartner toegewezen en wie weet wordt jouw valentijnsdag ineens een stuk spannender.

Kijk voor meer originele aanbiedingen op uitmetkorting.nl