Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
moeders

Liefde is ook Valentijnsdag

liefde is Valentijnsdag tipsLiefde en Valentijnsdag gaan onvoorwaardelijk samen en op 14 februari is het weer zover: Valentijn. De dag dat je je geliefde kunt verrassen met een romantisch gebaar. Op die dag valt zoetigheid altijd goed in de smaak. Van bonbons tot petitfours en hartenspekjes, iedere geliefde kan het waarderen. Of gewoon stiekem voor jezelf natuurlijk.valentijnsdag zoetigheid

Valentijnsdag is liefde

Bij de HEMA vind je alles voor een liefdevol cadeau: van rozenblaadjes tot item met harten. Verras je stille aanbidder met een leuk cadeautje ingepakt in hartjespapier of een Valentijnskaart. De collectie is vanaf 20 januari 2015 in alle filialen en op HEMA.nl verkrijgbaar.

valentijnsdag harten