Gerelateerde artikelen

  • Persoonlijk item op je outfit maken Persoonlijk item op je outfit maken
  • Schooltas of kleding herkenbaar maken Schooltas of kleding herkenbaar maken
  • Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes
  • Blanco boek wordt persoonlijk dagboek Blanco boek wordt persoonlijk dagboek
  • Laptop personaliseren en pimpen Laptop personaliseren en pimpen
  • Brievendoos en kaartendoos maken Brievendoos en kaartendoos maken
moeders

Relatie leuk houden met kinderen…

Cover Als vaders doen wat moeders willen Beeld BolRelatie leuk houden met kinderen, hoe doe je dat? Ben jij nog verwend met Valentijnsdag of is dat meer iets voor prilverliefden? Als er kinderen komen moet je hard werken aan je relatie… Dit boek ‘Als vaders doen wat moeders willen’ is reuze herkenbaar, enorm geestig én het staat vol concrete tips om het leuk te houden.

Relatie leuk houden, hoe doe je dat …..

Veel stellen, getrouwd of samenwonend, komen na het krijgen van kinderen in een heel andere fase van hun relatie . Die leuke, spontane vrouw is veranderd in een gestreste moeder en die knappe, zorgeloze man is nu een drukbezette en afwezige vader. Kortom, het is een moeilijke periode, waarin men worstelt met alledaagse dingen als de verdeling van de taken in huis, de opvoeding van de kinderen, romantiek en seks. Hoe houd je het nog een beetje leuk samen? Hoe zorg je dat je elkaar nog net zo aantrekkelijk vindt als voordat de kinderen er waren?

Met onder meer 3 (niet zulke) simpele stappen naar een gelukkiger relatie, 12 dingen die je allebei kunt doen om verbonden te blijven en te communiceren, 7 manieren om je relatie – en jezelf – hoger op de prioriteitenlijst te zetten en 8 stappen om het vuur weer op te doen laaien.

De auteurs spraken met honderden moeders en vaders. En maakten daar een boek van. Vol voorbeelden, citaten, ervaringen en oplossingen over volwassen verwachtingen (de perfecte relatie bestaat niet), het uitspreken van verwachtingen (praat met elkaar), het belang van seks en nog veel meer leuks en leerzaams.