Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
eropuit

Stappenteller app is een aanrader

uk.pcmag.com
uk.pcmag.com

Stappenteller app op je telefoon, waarom? We weten allemaal dat we per dag voldoende moeten bewegen, maar hoe controleer je of je dat wel voldoende doet? Ik dacht dat ik redelijk wat beweging kreeg op een dag. Tot ik zag dat er op mijn LG telefoon een LG Health app zit.

Natuurlijk doet LG ook mee met de fitness-rage in de smartphone-industrie en introduceert LG Health. Deze functie staat vast op het meest linkerscherm van de launcher en als je LG Health inschakelt meet deze aan de hand van je stappen hoeveel je gelopen of gerend hebt. Via de settings kun je je BMI (Body Mass Index) uitrekenen en het aantal stappen dat je per dag zou moeten zetten om dat doel te behalen.

Een zeer eenvoudige benadering maar het werkt wel en ook de gebruikersinterface is hier prima in orde. Duidelijke, rustig en de informatie is goed te vinden.
Bron: androidworld.nl/review/lg-g3/

stappenteller waarom

Stappenteller app is een aanrader

Per dag 10.000 stappen, hoezo? Het bleek dat ik niet verder kwam dan 4500 stappen, dus ik bewoog toch wel wat te weinig.
In een paar maanden tijd voerde ik langzaamaan de stappen op, omdat ik er BIJTIJDS op ging letten en controleren, zodat er op die dag nog tijd was om een ommetje te maken. Nu zit ik op 8200 stappen per dag !!!!!
En ik ben zelfs iets afgevallen……… wat wil je nog meer.