Gerelateerde artikelen

  • Muursticker is ook kapstok of zelf maken Muursticker is ook kapstok of zelf maken
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Voeding klokje voor vogels in de winter maken Voeding klokje voor vogels in de winter maken
  • Nacht en donker schilderen doe je zo Nacht en donker schilderen doe je zo
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
  • Horloge knutselen met Edet WC-rol Horloge knutselen met Edet WC-rol
hobby

Boek schrijven en uitgeven met hulp

boek schrijven met hulp 1Boek schrijven, en dan nog het liefst een bestseller, vraagt op zijn minst uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Elke dag veel lezen en schrijven is natuurlijk een eerste vereiste. Je doet inspiratie en kennis op.

Je kunt een cursus of een opleiding volgen waar je de kneepjes van het schrijversvak leert. Als je naar de School voor Journalistiek gaat, kan je schrijver bij een krant worden. Wil je scripts schrijven, dan volg je een cursus scenarioschrijven.

Ga je zelf aan de slag dan kies je een onderwerp waar je graag over wilt schrijven en dan ga je ‘gewoon’ beginnen. Door veel te oefenen en naar opbouwende kritiek, van goedwillende mensen in je omgeving, te luisteren leer je waar je goed in bent.
Het boek uitgeven is de volgende stap.

Boek schrijven met een beetje hulp

boek schrijven met hulpMet behulp van dit boek kan iedereen een boek schrijven Het zit boordevol tips en informatie over hoe zo’n groot project aangepakt moet worden. Het invullen kan gewoon in het boek zelf.

Ben je altijd al bezig met sms’en, blogs schrijven en het bijhouden van een dagboek. Dan vertelt dit boek hoe je verhalen schrijft: met handige tips en korte oefeningen die je helpen je eerste ‘bestseller’ te schrijven op de lege pagina’s achter in het boek.
Write this book is onmisbaar voor iedere beginnende auteur en is handig voor op school, thuis, onderweg of tijdens de vakantie.
Want inspiratie voor je eigen boek haal je vaak uit het leven van alledag!