Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
moeders

Skivakantie met kinderen

familyhotelposta.com
familyhotelposta.com

Skivakantie met kinderen in voorjaarsvakantie of kerstvakantie. Dan vertrekken veel gezinnen richting de skipistes van Oostenrijk of elders. Kennissen van mij zitten meestal in een hotel in Zell am See, aangesloten bij kinderhotels.com

Skivakantie met kinderen

Vooral als kinderen klein zijn en nog niet de hele dag kunnen skiën is een hotel of appartement met goede opvang en speelmogelijkheden erg handig. Dit is vooral voor de jongste kinderen belangrijk.
Bij sommige Robinsonclubs kun je terecht met kinderen vanaf 3 jaar. Ik hoor ook goede verhalen van kennissen die al voor de derde keer via de ANWB een skivakantie boeken. Ook over Club Med hoor ik positieve geluiden. Vooral ideaal als je hele kleintjes hebt, want sommige clubs hebben babyopvang.

  • Ook kreeg ik een tip van een lezer binnen over de kidsvakantiegids
  • en voor een ruime keus aan kindvriendelijke wintersport accommodaties bij Kids & Go.

Zelf lijkt het mij leuk om een chalet in Frankrijk te boeken met catering! Deze chalets zitten vaak direct aan een piste. Heerlijk thuiskomen terwijl het eten klaar staat en dan lekker genieten van een glas wijn bij openhaard, boek lezen en spelletjes doen. Leuk om met vrienden of familie te doen. Dit kan je bijvoorbeeld bij skichalets.nl boeken of bij clubskisportief en bij skihome.

Natuurlijk is een opa en/of oma meenemen ook handig, tenminste als ze het leuk vinden om op te passen en te wandelen in de sneeuw!