Gerelateerde artikelen

  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Puimsteen wat waarvoor Puimsteen wat waarvoor
  • Wandplantenbak met kruiden Wandplantenbak met kruiden
  • KreaDoe is veelzijdige hobbybeurs KreaDoe is veelzijdige hobbybeurs
  • Phablet is telefoon en tablet Phablet is telefoon en tablet
  • Plaklabels zijn super handig Plaklabels zijn super handig
moeders

Hoeveel spaghetti per persoon

hoeveel spaghetti per persoonHoeveel spaghetti maak je per persoon. Ik gooide altijd maar wat in de pan en meestal had ik veel te veel.  Ongekookt lijken de spaghetti slierten weinig, maar pasta zet tijdens het koken nog uit.

De onderstaande compacte Joseph Joseph Spaghettimeter is gemaakt om porties ongekookte spaghettistaafjes af te meten voor vier personen. De ring kan in vier groottes verwijd worden om elke hoeveelheid te bepalen. De Spaghettimeter is een cadeau dat altijd verbaasde ogen wekt en succes heeft………

hoeveel spaghetti per persoon spaghettimeter

Hoeveel spaghetti per persoon

Nu heb ik een point-virgulé, een spaghetti-meter. Daarmee pas je precies af hoeveel je nodig hebt per persoon. Zo hoef je minder weg te gooien of dagen achter elkaar spaghetti te eten en ga je verspilling tegen.