Gerelateerde artikelen

  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Eigen foto in kruissteek borduurpatroon Eigen foto in kruissteek borduurpatroon
  • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
  • Brede retro armband restylen Brede retro armband restylen
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
moeders

Bedelarmband met foto bedel

hdpicss.com
hdpicss.com

Bedelarmband bestaat uit een schakelketting waaraan bedeltjes, kleine voorwerpjes, kunnen worden gehangen. Wie de armband wil bekijken, om te zien wat er allemaal aanhangt, moet dat kijken “betalen” door er een nieuw bedeltje aan te hangen (of door de belofte te doen er eentje te kopen). Dit “betalen om te kijken” noemen we dus bedelen. Zo wordt iedere bedelarmband uniek en veelal met mooie herinneringen. Populair was de bedelarmband in de jaren 60.

foto bedelKies een bedel waar een foto ik kan bij photo-label.com/bedels

Bedelarmband met foto bedel

Mocht je je dierbaren altijd bij je willen hebben dan is deze armband vast iets voor jou. Het is een zilveren bedelarmband waarin je zes foto’s kwijt kan. Je kan foto’s doormailen en Colette Creations zorgt ervoor dat ze verwerkt worden in de armband.Mocht je later andere foto’s in je armband willen dan kan je de armband terugsturen en zij zorgen ervoor dat dit wordt aangepast. Ik heb alleen nog niet kunnen ontdekken of er ook buiten de US wordt afgeleverd. Wel erg leuk om cadeau te doen.

bedelarmband met fotooshttps://www.youtube.com/watch?v=5YmHUpCi72I