Gerelateerde artikelen

  • Deken of plaid voor op de bank zelf maken Deken of plaid voor op de bank zelf maken
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken Hoe kralengordijn of schelpengordijn zelf maken
  • Rommel, brocante of antiekmarkten Rommel, brocante of antiekmarkten
  • Pinkstertips, wat doen met Pinksteren Pinkstertips, wat doen met Pinksteren
  • Grootste verzamelbeurs in Utrecht Grootste verzamelbeurs in Utrecht
eropuit

Grote rommelmarkten en brocante

Grote rommelmarkten antiekmarkten curiosaGrote curiosamarkten en brocante markten in Nederland, die vol liggen met mooi antiek en curiosa, leuke verzamelobjecten en spullen uit Grootmoeders Tijd. Waar van alles te vinden is van top antiek tot de kleinste snuisterijen, van kristallen lampen tot schitterende poppen, van klein zilverwerk tot grote meubels, veel schilderijen, mooi glaswerk, exclusief porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, boeken, curiosa, enz. vind je bij vanaerlebv.nl

Grote rommelmarkten

Om in de stemming te komen surf je ook even naar meukisleuk.nl

Vijf redenen waarom rommelmarkten zo leuk zijn :

  • 1. Je geeft je schatjes een nieuwe thuis.
    Als lid van de anonieme shopaholics is het geen verrassing dat mijn kasten uitpuilen met kleding die ik niet voldoende aandoe. De laatste jaren, ok nee dat is een leugentje, de laatste maanden ben ik iets wijselijker beginnen kopen. Vorige maand heb ik slechts één jasje online besteld, wat een overwinning, al zeg ik het zelf. Het is dus enorm fijn dat ik op deze manier mijn leuke kleding, die net niet leuk genoeg is, een betere thuis kan geven.
  • 2. Lees verder bij quipsandscribbles.blogspot.nl/vijf-redenen-waarom-rommelmarkten