Gerelateerde artikelen

  • Bodypainting festival in Lisse Bodypainting festival in Lisse
  • Moderne weefkunst tentoonstelling Moderne weefkunst tentoonstelling
  • Kasteelfeest en hoe larpen Kasteelfeest en hoe larpen
  • Dropping avontuur als spannend uitje Dropping avontuur als spannend uitje
  • Sleepbootdagen zijn gezellig Sleepbootdagen zijn gezellig
  • Markt op een zomeravond Markt op een zomeravond
eropuit

Levende standbeelden WK in Arnhem

levende standbeelden Ramblas Barcelona 2002Levende standbeelden vind je ieder jaar in augustus/september in Arnhem. Er vindt dan een kampioenschap levende standbeelden plaats. Het evenement is onderdeel van het wereldkampioenschap ‘World Statues Festival’, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste evenement ter wereld op het gebied van de levende standbeelden en trekt jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers. Voor meer informatie surf je naar worldstatues.nl

world statues festival arnhem

Levende standbeelden

WORKSHOP levend standbeeld
Wil je leren stilstaan en “bewegen” als een standbeeld dan zijn er workshops waar je de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Een workshop bestaat voornamelijk uit vier onderdelen: drama, verhaal, kostuum en grime.