Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
moeders

Veilig buiten spelen met Victor

victor veilig buiten spelenVeilig buiten spelen met Victor, inmiddels kennen we Victor allemaal. Dit goede idee was ooit een initiatief van twee moeders met jonge kinderen. Omdat kinderen onvoorspelbaar blijven en wij af en toe ons hart vasthouden bij het oversteken, houden automobilisten door Victor extra rekening met overstekende kinderen. Victor attendeert op een ludieke manier de automobilisten op mogelijk overstekende kinderen, zodat ze rustig moeten

Ouders, veiligheidsinstanties, gemeenten, scholen en kinderdagverblijven maken er inmiddels gebruik van.

Victor Veilig is een veiligheidsproduct waarmee je weggebruikers laat weten dat er spelende kinderen in de buurt zijn. Het is een opvallend fluorescerend groen, met reflecterende streep, mannetje van ruim 80 cm groot en is makkelijk verplaatsbaar, ‘hufterproof’ en met een vlag in zijn hand extra opvallend. Je zet Victor Veilig bijvoorbeeld op de stoep wanneer je kinderen buiten spelen. En zo wordt buiten spelen een stukje veiliger.