Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
eropuit

IJstaart maken workshop Den Haag

ijstaart maken
foodswallpaper.com

IJstaart maken is een kunst, daarom ga je ook naar een ijstaartworkshop. Naast kennismaken met een lekker ijsje en mooie ijstaarten in Den Haag kunnen groot en klein een workshop ijstaarten maken volgen.
Je krijgt er kennis over het ambacht (Italiaans) ijs maken, zoals het “draaien” van het ijs. Tijdens de workshop leer je o.a. werken met marsepijn, ijstaart opmaken en Crêpe Suzette bakken met ijs.
Als afsluiting een heerlijk glaasje “Prosecco van de zaak”.
Ben je nieuwsgierig geworden,  surf dan naar  ijssalondolomiti.nl

workshop ijstaarten maken

IJstaart maken workshop

Een Workshop bij Dolomiti is perfect voor elke gelegenheid. Een bedrijfsuitje, personeelsuitje of het vieren van je verjaardag tot een cursus ijs maken met je vrienden. En behalve allerlei workshops met ijs, kun je ook terecht voor een leuke cursus “Pizza maken”

Hoe ijstaart maken met van kant-en-klaar ijs
  • eerst het ijs wat zachter laten worden
  • je kan het ijs extra kleur en smaak geven door er een fruitpuree door te roeren
  • of fijngehakte chocolade, gedroogde cranberry’s of piepkleine abrikoosstukjes (fruit bevat veel vocht, dus daarom piepklein snijden)
  • bekleed een vorm met vershoudfolie
  • zet tegen de rand halve lange vingers of reepjes cake of chocoladereepjes of bokkenpootjes
  • schep het ijs in het midden en strijk glad
  • je kunt ook laagjes maken met roomijs en bijvoorbeeld een vruchtensorbet
  • spuit toefjes stijfgeklopte slagroom op de taart en laat de taart in de vriezer in 2-3 uur bevriezen
  • garneer de taart als laatste met stukjes vers fruit