Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Tuinieren met kinderen

Tuinieren met kinderen is gewoon wat tijd in de tuin rondbrengen met jouw eigen kleine tuinkabouter. Let maar op, ze zeggen zelfs als het zonnetje nog maar een beetje schijnt: “Mam, gaan we weer in de tuin werken?” Zandbank, glijbaan, schommel en fietsjes worden niet aangekeken. Mama helpen in de tuin is het mooiste wat er is. Met een eigen minikruiwagen af en aan lopen met onkruid en blaadjes.

Tuinieren met kinderen

tuinieren met kinderen 1In het enthousiasme van de kleine tuinkabouter kunnen er natuurlijk ook wat vaste plantjes uit de grond getrokken worden i.p.v het onkruid. Daarom lijkt mij het boek “Tuinieren met kinderen” van Kim Wilde een goede koop.

Het boek zit boordevol inspirerende projecten voor grote en kleine kinderen (én hun ouders) waarmee de schoolvakanties omvliegen en die gegarandeerd de belangstelling wekken voor alles wat leeft. Kim Wilde laat geweldige, goed uitvoerbare ideeën zien aan de hand, van miniatuurtuintjes op vensterbanken.