Gerelateerde artikelen

  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Kinderfeestje organiseren en een goed idee Kinderfeestje organiseren en een goed idee
  • Kleurenklok geeft grip op tijd Kleurenklok geeft grip op tijd
  • Kind en geweld Kind en geweld
  • Glossy tijdschrift Kek Mama vernieuwd Glossy tijdschrift Kek Mama vernieuwd
  • Mama Café door heel Nederland Mama Café door heel Nederland
moeders

Knuffel kwijt en terugvinden

slaappopjeKnuffel kwijt en terugvinden is vaak een groot probleem, zeker als de knuffel onderweg verloren is. Het kan zelfs een ware nachtmerrie zijn als je zoon of dochter haar knuffel kwijt raakt! Dikke tranen en slapeloze nachten zijn hierbij niet weg te denken. Om al deze tranen en slapeloze nachten te voorkomen, is er een website opgezet. Zo kunnen papa en mama op zoek gaan naar jouw knuffel. Ook kunnen ze op zoek gaan naar een reserve exemplaar, zodat je knuffel weer eens gewassen kan worden…

 Knuffel kwijt en terug vinden

Het mooiste is natuurlijk als je kind zich niet aan één knuffel hecht, maar dat het kind al vroeg leert van knuffel te wisselen. Laat je kind ’s avonds kiezen uit een mand vol knuffels en dan natuurlijk de knuffels van de laatste dagen er even niet in doen !!!! Om een knuffel te plaatsen heb je eerst een account nodig bij knuffelkwijt.com  Voor alle acties (knuffels plaatsen, wijzigen of verwijderen) moet je eerst ingelogd zijn. Inloggen doe je met de gegevens die je bij het aanmaken van een account verstrekt zijn. Zorg ervoor dat je het juiste emailadres opgeeft, deze wordt gebruikt om reacties op jouw knuffel door te geven. Er zijn meer mogelijkheden :

TIP: maak je zelf een slaappopje, maak er dan altijd twee (1 reserve) !!!!!!