Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
eropuit

Plopsaland met kinderprogramma helden

plopsa.be
plopsa.be

Plopsaland, met bekende kinderprogramma helden, is het vrolijke themapark van Studio 1000 en trekt steeds meer bezoekers. Je ontmoet er Mega Mindy, Bumba en Kabouter Plop en je beleeft er uren plezier met meer dan 40 attracties. Je vliegt in Plopsaland de Panne over de kop in de spectaculaire achtbaan Anubis The Ride of je brengt een rustig bezoekje aan de Amika zone, een wonderlijke watertocht door het Bos van Plop. Bekijk alle attracties.

Plopsaqua

Zoals jullie waarschijnlijk weten heeft Plopsaland De Panne een nieuw waterpretpark geopend, genaamd Plopsaqua.

plopsaland

Plopsaland met kinderprogramma helden

Je kan een keuze maken uit het park Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo.

In 2015 bestaat het park 15 jaar en ter ere van deze verjaardag zijn er heel wat vernieuwingen. In de paasvakantie van 2015 opent het nieuwe Prinsessia gedeelte. Ook wordt het kermisplein van Samson en Gert vernieuwd. Het dak van het restaurant Fred Kroket wordt vernieuwd, de verlichtingspalen worden aangepakt en op de plaats van het beeld van Samson & Gert komt een soort kiosk. Plopsqua opent het nieuwe subtropische zwemparadijs met vooral veel binnen- en buitenzwembaden en drie glijbanen.
Voor meer informatie surf je naar plopsa.be