Gerelateerde artikelen

  • Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
moeders

Bandana en creatieve tips

onlybandanas.com
onlybandanas.com

Bandana is een kleurrijke zakdoek die je om het hoofd of de hals kunt dragen. De term is afgeleid van het Hindo woord bandhana, en dat betekent binden. Om de bandana om je hoofd te dragen wordt de doek eenmaal diagonaal dubbelgevouwen en dan aan de achterzijde van het hoofd geknoopt.

marthastewart.com
marthastewart.com

Bandana en creatieve tips

Ik heb ook enorm veel bandana’s in de kast liggen die gespaard zijn door mijn dochter en mijzelf door de jaren heen. Ik vond op de site van Martha Stewart leuke ideeën om deze bandana’s te gebruiken voor het maken van topjes en jurkjes voor kinderen. Ben je handig of juist niet zo handig, maak dan gebruik van de uitgebreide beschrijving bij Martha Stewart. en het ziet er niet ingewikkeld uit. Proberen?