Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
moeders

Bandana en creatieve tips

onlybandanas.com
onlybandanas.com

Bandana is een kleurrijke zakdoek die je om het hoofd of de hals kunt dragen. De term is afgeleid van het Hindo woord bandhana, en dat betekent binden. Om de bandana om je hoofd te dragen wordt de doek eenmaal diagonaal dubbelgevouwen en dan aan de achterzijde van het hoofd geknoopt.

marthastewart.com
marthastewart.com

Bandana en creatieve tips

Ik heb ook enorm veel bandana’s in de kast liggen die gespaard zijn door mijn dochter en mijzelf door de jaren heen. Ik vond op de site van Martha Stewart leuke ideeën om deze bandana’s te gebruiken voor het maken van topjes en jurkjes voor kinderen. Ben je handig of juist niet zo handig, maak dan gebruik van de uitgebreide beschrijving bij Martha Stewart. en het ziet er niet ingewikkeld uit. Proberen?