Gerelateerde artikelen

  • Gezond tussendoortje voor iedereen Gezond tussendoortje voor iedereen
  • Schoolreisje basisschool tips Schoolreisje basisschool tips
  • Hoeveel Sinterklaas of Kerst cadeaus geven Hoeveel Sinterklaas of Kerst cadeaus geven
  • Passend onderwijs is zorgplicht in onderwijs Passend onderwijs is zorgplicht in onderwijs
  • Huiswerk maken op de basisschool Huiswerk maken op de basisschool
  • Voorlezen is altijd feest Voorlezen is altijd feest
moeders

Gitaarlessen voor kinderen

viewhdwall.com
viewhdwall.com

Gitaarlessen voor kinderen is een muziekles waar kinderen graag naar toe gaan. Wil je zoon of dochter van 8 jaar graag gitaarles nemen, dan is dit eigenlijk nog te jong. Maar om al wat onder de knie te krijgen kun je alvast wat oefenen, net als papa bij hamneggs.nl/online-gitaarles

Gitaarlessen voor kinderen

De beginnende gitarist wordt met deze online lessen een handje geholpen. Je vindt hier veel gratis lessen en een uitgebreide akkoorden pagina die je verder kunnen helpen.

Er hebben zich al meer dan 5000 mensen opgegeven voor de gratis video lessen plus gitaarboek. Zij vonden het de perfecte manier om verder te onderzoeken of gitaar leren spelen iets voor hun was. Ook mensen die al bezig waren met gitaarlessen konden deze extra lessen goed gebruiken. Besef dat iedereen te weinig tijd heeft en gitaar leren spelen moeilijk lijkt maar je kan ook gewoon beginnen en bekijken waar je eindigt. Misschien speel je wel binnen een aantal weken een liedje. Iets wat je nu nooi zou kunnen, het is mogelijk.

De site is vooral bedoeld voor mensen die weinig tot niets van muziek weten, maar wel graag gitaar willen leren spelen. Let op: er wordt tabulatuur (gitaarschrift) en geen notenschrift gebruikt. Maar je kunt op de pagina’s wel wat leren over noten en toonladders.