Gerelateerde artikelen

  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
  • Haakpatroon eendje haken Haakpatroon eendje haken
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
moeders

Kinderen moeten meer bewegen

wallpaperdetails.com
wallpaperdetails.com

Kinderen moeten meer bewegen, vind je eigenlijk dat jouw spruiten te veel sporten, dan is dat toch wel goed want lees het volgende maar eens :

Kinderen moeten meer bewegen

Kinderen moeten elke dag anderhalf uur bewegen; een half uur meer dus dan de internationale normen voorschrijven. Dat is de conclusie van een omvangrijke Europese studie die is verschenen in het medische tijdschrijft The Lancet.  De studie toont aan dat jongeren die minder dan anderhalf uur bewegen per dag, kenmerken vertonen die op latere leeftijd de kans op hart- en vaatziekten vergroten.
Ruim zeventienhonderd gezonde 9- en 15-jarigen uit Estland, Denemarken en Portugal deden aan de studie mee. De onderzoekers troffen bij de kinderen allerlei risicofactoren aan. Veel onderhuids vet bijvoorbeeld, een hoge bloedruk, hoog cholesterol en insuline resistentie.

Heeft je kind een gezond gewicht?

Wat is nou een gezond gewicht en wanneer moet je gaan opletten wat je kind eet? Als je de BMI meter hier invult krijg je een indicatie of het gewicht van je kind gezond is of dat het goed is om er extra aandacht aan te besteden en je krijgt direct een advies op maat.