Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
moeders

Plaklabels zijn super handig

plaklabels super handigPlaklabels met de naam van je kind er op zijn super handig want daar komt geen naald en draad of strijkbout meer aan te pas. De plak en instrijklabels zijn als eerste een plakgemak als kledingstickers die je dus plakt en niet strijkt.

Plaklabels zijn super handig

Goed-gemerkt.com is een bedrijf die allerlei verschillende soorten labels verkoopt met de naam van je kind (of je zelf). Voor alle ouders is dit een uikomst! Behalve dat kinderen vaak dezelfde spullen hebben, verliezen ze ook nog wel eens spullen. Daarom doe je geregeld een bestelling met de plakstickers voorzien van een leuk logo, naam en telefoonnummer. Er zijn ook leuke transparante stickers (zie foto hieronder). Iets minder opvallend maar daardoor ook weer erg mooi.