Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
moeders

Plaklabels zijn super handig

plaklabels super handigPlaklabels met de naam van je kind er op zijn super handig want daar komt geen naald en draad of strijkbout meer aan te pas. De plak en instrijklabels zijn als eerste een plakgemak als kledingstickers die je dus plakt en niet strijkt.

Plaklabels zijn super handig

Goed-gemerkt.com is een bedrijf die allerlei verschillende soorten labels verkoopt met de naam van je kind (of je zelf). Voor alle ouders is dit een uikomst! Behalve dat kinderen vaak dezelfde spullen hebben, verliezen ze ook nog wel eens spullen. Daarom doe je geregeld een bestelling met de plakstickers voorzien van een leuk logo, naam en telefoonnummer. Er zijn ook leuke transparante stickers (zie foto hieronder). Iets minder opvallend maar daardoor ook weer erg mooi.