Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
eropuit

Beste camping voor gezin in Nederland

sprookjescamping voor gezin 2Beste camping (ANWB) voor gezin met kinderen tot 11 jaar. Of het nu mooi weer is of niet, er is meer dan genoeg te beleven. Van een binnen- en buitenwaterspeeltuin tot het zwembad of de visvijver. En niet te vergeten de theatershow waar de Sprookjesfiguren de kinderen iedere avond vermaken. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen zelf ook op de planken staan! Ook is er een uitgebreid animatieprogramma dat elke dag, dus ook buiten schoolvakanties, wordt georganiseerd, waarbij ook rekening wordt gehouden met de leeftijd van de kinderen.

Beste camping voor gezin in Nederland

Dit mooie plekje voor kinderen bevindt zich in Rheeze, op de Sprookjescamping!
Gelegen in het sfeervolle Overijsselse Vechtdal, een omgeving die ook vele mogelijkheden tot uitstapjes biedt, bevindt zich de Sprookjescamping, een 5* camping gericht op gezinnen met kinderen tot 11 jaar.
De camping biedt naast kampeerplaatsen een ruime keus aan accommodatiemogelijkheden: van toercaravan tot Glamphome en van Woodcottage tot Sprookjeskota.
Nieuw is de Sunlodge. Deze 6-persoons houten accommodatie is 60m2 groot en heeft een groot dakterras over de hele oppervlakte van het huisje en veranda. Heerlijk om te genieten van het buitenleven en de kinderen te zien spelen op de vele speeltoestellen die de camping rijk is.
De Sprookjescamping opent begin april haar deuren voor een nieuw seizoen sprookjesplezier. Lees meer bij sprookjescamping.nl
sprookjescamping voor gezin