Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
moeders

Grootste baby ooit en de bevalling

images.clipartpanda.com
images.clipartpanda.com

Grootste baby ooit. Help! Een baby van 14 pond en bijna 60 cm!  Marie Michel uit Norwich beviel in 2006 van deze reus in het William W. Backus Hospital. Ze was wel wat gewend want het is haar derde kind en de andere twee waren ook geen kleintjes. Maar deze baby Stephon breekt alle records en kan kleertjes aan van een baby van 6 maanden! De moeder lijkt zelf ook geen kleintje trouwens…

In 2013 werd een baby met een gewicht van 6,1 kg (13,4 lbs) geboren met een lengte van  van 57 cm (22 in). Jasleen, een meisje, werd geboren in het Universitair Ziekenhuis in Leipzig, Duitsland, op 26 juli.

Grootste baby ooit en de bevalling

Hoor je tijdens je zwangerschap dat de baby aan de grote kant is, dan vraag je je misschien af of grote kindjes eerder geboren worden. Laat je goed in de gaten houden, vaak worden ze wel eerder geboren of wordt de bevalling vervroegd ingeleid en in het ziekenhuis bevallen is een must. De kans bestaat dat het kindje vast komt te zitten met de schoudertjes en dan is snel ingrijpen van levensbelang.