Gerelateerde artikelen

  • Uitleg tas knutselen met veel voorbeelden Uitleg tas knutselen met veel voorbeelden
  • Tas breien of haken met gratis patronen Tas breien of haken met gratis patronen
  • Recycle tas in retro en vintage Recycle tas in retro en vintage
  • Bouwplaten voor kinderen Bouwplaten voor kinderen
  • Baby luiertas en babydeken met kwaliteit Baby luiertas en babydeken met kwaliteit
  • Welke schooltas voor de brugklas Welke schooltas voor de brugklas
moeders

Handige stijlvolle tas voor alle gelegenheden

tas voor alle gelegenheden
window shopper

Handige stijlvolle tas en voor alle gelegenheden die zouden we allemaal wel willen hebben. “De buitenkant van de tas is je entree, de binnenkant is hoe het er in het echt vaak uitziet” grapt Klaartje de Hartog, ontwerpster en eigenaresse van Keecie, die vaak de humor van stressvolle situaties inziet. “Hoe gek is het leven soms, je gaat van een zen Hortus bezoekje naar een belangrijke meeting en tussen die twee momenten zit soms letterlijk maar 5 minuten.”

Keecie ontwerpt tassen die aansluiten, flankeren en charmeren bij uiteenlopende momenten. Soms dragen ze je ambitie letterlijk. Of redden ze je dag van een klein drama bij de fietsenstalling.

Handige tas en portemonnee

  • Furry Fellows is nieuw in de collectie, een overzichtelijke portemonnee met een vakje voor muntgeld en een vakje voor pasjes. Bergen verzet je met portemonnee Move Mountains en de Mini Tweet key ring waakt over je sleutels.
    De tinten Faded Blue en Fresh Green zijn aan Keecies’ kleurenpalet toegevoegd.
  • De tassen zijn van soepel hoogwaardig leer en zijn robuust wanneer het erop aankomt, fietsend door de regen. Het design is stoer en verfijnd tegelijkertijd. Warme bruinen, zachte pastels en oker trekken je garderobe uit winterse grauwheid of zijn juist ondersteunend aan een perfect gekozen combinatie