Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Piratendiploma om piratenfeest te organiseren Piratendiploma om piratenfeest te organiseren
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Wat knutselen rond Sinterklaasfeest Wat knutselen rond Sinterklaasfeest
  • Herfst schilderen met de juiste kleuren Herfst schilderen met de juiste kleuren
hobby

Kleurboek met tovertekeningen

Kleurboek met tovertekeningenKleurboek met tovertekeningen is een magisch kleurblok voor kinderen, van 6 tot 10 jaar, waarin de kinderen kleuren op nummer of symbolen. Koop een magisch kleurblok, pak je stiften of potloden en ontdek zelf al kleurend de magie van de tovertekening.

kleurplaat kleuren op nummer of symbool

Kleurboek met tovertekeningen

In alle vakjes van de tekening staat een nummer of symbooltje. Elk nummer of symbooltje staat voor een kleur. Het aantal nummers en symbooltjes kan iedere tovertekening anders zijn. Je hebt nooit meer dan negen verschillende kleuren nodig om te kunnen toveren.

Onze tweeling van 7 jaar hebben de tovertekeningen van het magische kleurblok ingekleurd. Ze waren veel momenten en met veel plezier aan het kleuren, want de resultaten zijn verrassend. Een aanrader dus
Magisch Kleurblok bestellen en kopen doe je hier.

kleurblok voorbeeld