Gerelateerde artikelen

  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
  • Hoe ontstaat een creatief idee Hoe ontstaat een creatief idee
  • Vocht in huis bestrijden doet de vrouw Vocht in huis bestrijden doet de vrouw
  • Recepten voor paasbrunch tijdens de paasdagen Recepten voor paasbrunch tijdens de paasdagen
  • Tuinklussen ieder jaar in de winter Tuinklussen ieder jaar in de winter
  • Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje
hobby

Computerproblemen oplossen

computerproblemen oplossenComputerproblemen zijn er om op te lossen en niet om er over te mokken en te maren. Er is een Dave op internet die altijd raad weet. Heb je bijvoorbeeld een rare/stomme fout gemaakt, niet getreurd, even teamviewen en Dave spoort geduldig en efficiënt het mankement op en herstelt het voor je.

Wat is teamviewen

Met behulp van een gratis programma kan je een digitale samenwerking mogelijk maken tussen verschillende personen. Een soort afstandsbesturing via internet. Het programma is beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS en Android. Het programma is in meerdere talen beschikbaar, ook in het Nederlands.

daveweetraad.nl
daveweetraad.nl

Computerproblemen oplossen

De uitgebreide kennis van Dave en het vermogen dit in wisselende situaties toe te passen brengt een oplossing al snel dichtbij. En als je net iets meer weet van hard- en software, dan weet Dave met zijn luchtig, begrijpelijk geschreven blogs vaak net die ene tip te geven die zelfs de doorgewinterde ICT-nerd tot nieuwe inzichten brengt. Enkele voorbeelden :