Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
moeders

Moederdag cadeautjes zelf maken

crayonaction.com
crayonaction.com

Moederdag cadeautjes zelf maken omdat Moederdag daar de uitgelezen dag voor is. Het is leuk om deze speciale dag voor je moeder te vieren, maar eerlijk gezegd zijn het vooral de winkeliers die er baat bij hebben dat deze dag gevierd wordt. Dus gewoon zelf aan de slag gaan. Dat is persoonlijk en uniek.

Moederdag cadeautjes zelf maken

Moederdag valt op de tweede zondag in mei en is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Zoek ruim voor moederdag iets origineels om te maken, zorg dat je de juiste materialen in huis hebt en knutselen maar.

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Met moederdag toch zelf aan de bak om iets te knutselen met de kinderen? Hier tref je een paar handige en leuke voorbeelden aan. Verder zag ik bij knutselidee nog echt ouderwetse Moederdag cadeautjes, zoals een bloempotje, een ketting van rietjes en verschillende fotolijstjes.

Zelf ben ik blij met een zelfgemaakt sieradendoosje, deze wordt gemaakt uit een schoenendoos……..