Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
moeders

Maxi Cosi Dooky Hoody beschermt baby

bescherming uv maxi cosi
Maxi Cosi Dooky Hoody

Maxi Cosi Dooky Hoody past op iedere Maxi-Cosi en is verkrijgbaar in diverse leuke kleurtjes en designs. De meeste autostoeltjes koop je met een zwart kapje. Ze zien er vaak saai uit, zijn niet UV-beschermend en meestal open aan de zijkanten, waardoor baby’s kwetsbaar zijn. De Dooky Hoody lost dit op. Heb je een oud of tweedehands autostoeltje? Met de Dooky Hoody pimp je je Maxi-Cosi weer als nieuw.
Maxi Cosi Dooky Hoody hier bestellen.

Maxi-Cosi Dooky Hoody

Dooky Hoody
kleurrijk kapje maxi cosi

De Dooky Hoody is UV beschermend en filtert meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Dooky Hoody is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren (blauw, roze en zwart) en 3 verschillende designs, zodat je altijd wel een passende Dooky Hoody bij je kinderwagen, buggy of Maxi-Cosi weet te vinden. Ook zijn er dekentjes verkrijgbaar in dezelfde designs voor een mooie match.