Gerelateerde artikelen

  • Unieke poppen verzamelen of maken Unieke poppen verzamelen of maken
  • Tak wordt decoratie en verzamelobject Tak wordt decoratie en verzamelobject
  • Verzamelen en ticketkunst maken Verzamelen en ticketkunst maken
  • Theezakjes vouwen verzamelen Theezakjes vouwen verzamelen
  • Zaaddozen drogen Zaaddozen drogen
  • Boeddha verzameling buddha Boeddha verzameling buddha
eropuit

Grootste verzamelbeurs in Utrecht

urenwerk.blogspot.nl
urenwerk.blogspot.nl

Grootste verzamelbeurs is de halfjaarlijkse verzamelbeurs en wordt georganiseerd met meer dan 2000 kramen verdeeld over 6 hallen. Je kunt er alles vinden van wat er maar te verzamelen is, van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed tot zakhorloges.

Grootste verzamelbeurs

Snuffel jij graag in antiek en curiosazaken, verzamel je of wil je gewoon een gezellig dagje rondsnuffelen en unieke items zoeken, dan is deze halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. Bovendien zijn er het hele weekend speciale tentoonstellingen, presentaties, demonstraties en signeersessies.