Gerelateerde artikelen

 • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
 • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
 • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
 • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
 • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
 • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
moeders

Schommel van autoband

wickey.nl
wickey.nl

Schommel van autoband is een bandenschommel. Deze schommels van banden vind ik zelf erg leuk. Ik heb een grote boom in de tuin staan waar hij prima aan zou kunnen hangen. Ze zijn met de hand in Amerika gemaakt van autobanden. Uit een gerecycelde autoband wordt een compleet dier of motor gemaakt en bewerkt tot een unieke en degelijke schommel.

Schommel van autoband

Op de afbeelding zie je de stevige paardenschommel voor kinderen die is gemaakt van gerecyclede autoband. Het paard heeft “echte manen” gemaakt van touw. Met de paardenschommel hebben alle cowboys en cowgirls beslist veel plezier! Je hoeft maar een keer “allez-hop” te roepen en dan gaat het paardje er al in draf vandoor. De ruiter kan zich aan de wapperende manen van de paardenschommel vasthouden en samen met het nieuwe speelvriendje over velden en weiden galopperen. Door het elastische en stevige materiaal kunnen de kleine belhamels onbekommerd op de paardenschommel ravotten. Er zitten geen spitse hoeken of scherpe kantjes aan. Daarbij beweegt de paardenschommel precies zoals de echte viervoeter – Onvervalst avontuur voor je kinderen!

 • Sterk touw 12 mm
 • Voor schommelhoogte tot: 300 cm hoogte
 • Robuuste schommel van hoge kwaliteit
 • Getest tot 224 kg
 • Maximaal gewicht 90 kg
 • Geen spitse kanten of hoeken
 • Extreem weerbestendig
 • Met CE-certificaat