Gerelateerde artikelen

  • Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje
  • Creatief aan zee in Scheveningen Creatief aan zee in Scheveningen
  • Top 5 vakantieland en vakantie verwachtingen Top 5 vakantieland en vakantie verwachtingen
  • Strandtas haken van plastic tasjes Strandtas haken van plastic tasjes
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
  • Hotel aan de Cote d’Azur Hotel aan de Cote d’Azur
eropuit

Zeilen op Waddenzee en meer

zeilenZeilen op Waddenzee is eilandhoppen op de Waddenzee aan boord van een historische zeil klipper. Je kan een enkele overtocht boeken, maar ook een hele week meezeilen. Tijdens het eilandhoppen kun je aan boord overnachten, maar het is ook mogelijk om zelf een hotel, camping of bed & breakfast te organiseren.

Zeilen op Waddenzee

zeilen naar Waddeneilanden

Zeilvakantie en eilandhoppen, een fantastische vakantie voor jong en oud.┬áJe kunt kiezen uit een aantal complete zeilvakantie’s van een week. Ze starten in Amsterdam of Lauwersoog, en tijdens elke reis bezoek je meerdere waddeneilanden. Je kan natuurlijk ook zelf je eigen reis samenstellen.