Gerelateerde artikelen

  • Muursticker is ook kapstok of zelf maken Muursticker is ook kapstok of zelf maken
  • Nacht en donker schilderen doe je zo Nacht en donker schilderen doe je zo
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
  • Knutselen met kralen bij kralen.com Knutselen met kralen bij kralen.com
  • Vitrinekastje kinderkamer knutselen Vitrinekastje kinderkamer knutselen
hobby

Inspiratie en tips voor iedere verfklus

verf kleur online kiezen 1Inspiratie en tips voor iedere verfklus want schilderen is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid en er komt echt wat bij kijken als je het goed wilt doen. Oriënteren doen we online ter voorbereiding op de verfklus. We zoeken naar informatie en inspiratie op het gebied van verf, kleur en interieurstijl.
Handige online tools daarbij zijn

  • de Verfkluswijzer
  • de digitale Kleurkiezer en
  • de tips van verfexperts.

verf kleur online kiezen

Inspiratie en tips voor iedere verfklus

Verfkluswijzer

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar het kiezen van de juiste verf is niet altijd gemakkelijk. Voor diegenen die hulp willen bij hun verfklus biedt Histor daarom de online Verfkluswijzer. Aan de hand van een aantal simpele vragen geeft deze wijzer in een paar stappen een persoonlijk verf- en klusadvies voor een perfect resultaat. Dit advies is vervolgens gemakkelijk te downloaden en naar jezelf te mailen.

Kleurkiezer

Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren bij elkaar passen en het beste matchen bij meubels en accessoires. Kan jouw woonkamer wel een likje verf gebruiken? Upload dan een foto van deze ruimte via de Kleurkiezer en schilder deze digitaal. Het resultaat is direct te bekijken.

Kleurexperts

Ben je nog niet helemaal zeker over hoe je een verfklus moet aanpakken? Vragen over de verschillende producten of kleuren kunnen gemakkelijk en snel worden gesteld aan de Histor verfexperts. Dit kan via Facebook, Twitter of het contactformulier op de website. Vind je het alsnog lastig om de juiste kleur te kiezen, neem dan via de website contact op met een van de Histor stylisten. Wanneer je even geen inspiratie hebt staan zij klaar om te helpen met nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken. Daarnaast biedt de vernieuwde website van Histor een breed aanbod aan wooninspiratie, stijlcollecties en nieuw ontworpen sjablonen.

Dus www.histor.nl geeft inspiratie en duidelijkheid en is beschikbaar via PC, tablet en smartphone.