Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Piratendiploma om piratenfeest te organiseren Piratendiploma om piratenfeest te organiseren
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
moeders

Verkleedkleren zelf maken

Verkleedkleren zelf maken is natuurlijk super handig als je kinderen hebt die zich graag verkleden. Is kleding maken een onmogelijke opgave voor je, maar ben je wel handig en wil je snel een schattig elfjesjurkje of een stoere Peter Pan-outfit maken?

verkleedkleren zelf maken

Verkleedkleren zelf maken

Ik stond laatst voor een stoffenkraam biedt lezers meer dan 80 textielideeën om in een handomdraai een grappige of feestelijke outfit te maken voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Zonder technische kennis en met soms niet meer dan een draad, wat lijm en een spuitbus verf tover je in een uurtje een als kabouter verklede koter te voorschijn.

Als extra geeft dit creatieve zelfmaakboek tientallen stylingtips om van de kinderkamer of speelhoek een echt eigen plek te maken. Met leuke ideeën voor een heuse sterrenkok-outfit, een indianenpak of zachte paddestoelkrukjes levert dit snelle stylingboek toptips voor creatieve ouders en hun verklede kinderen.

verkleedkleren zelf maken 1