Gerelateerde artikelen

  • Naaidoos en naaimand is hebbeding Naaidoos en naaimand is hebbeding
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Servet motief plakken op stof Servet motief plakken op stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Schelpen zoeken en thuis knutselen Schelpen zoeken en thuis knutselen
hobby

Creatief knutselen met oude kranten

creatief met oude kranten 2
Knutselen met oude kranten

Creatief knutselen met oude kranten is creatief recyclen. Blijf geabonneerd op een krant, want na het lezen kan je er oneindig mee aan de slag gaan. Ik heb allerlei originele ideeën met werkuitleg voor jullie opgezocht.

Creatief knutselen met oude kranten

Klik op de afbeelding en laat je inspireren door deze geweldige creativiteit, gemaakt van gerecyclede kranten. Probeer spiralen te maken en plak of “naai” ze aan elkaar of maak er een armband mee of een creatief werkstuk ……. Werkuitleg bij mayamade.blogspot.com Maak een erepenning uit een stuk krant en gekleurd lint. Lees en bekijk de werkbeschrijving bij zakkalife.blogspot.com Een super idee van Pecan Sandies. Uit reclamefolders of een oude krant maakt ze kleine potjes om potgrond met zaadjes in te doen. Je kunt stap-voor-stap zien hoe de folder of de krant wordt opgevouwen tot een klein stevig en perfect potje voor het starten van zaailingen. ZONDER lijm of andere benodigdheden!

BRON: craftster.org

Maak een schaal van opgerolde repen krantenpapier die je nat maakt met behangerslijm en op elkaar plakt. Bewerk de schaal later met verf en waterafstotende lak.